11/08/2020 11/08/2020 Με τον Ρώσο Πρέσβη στον Λίβανο, Αλεξάντερ Ζασίπκιν συναντήθηκε χθες Δευτέρα 10 Αυγούστου ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών του Μακαριώτατου με ξένους διπλωμάτες στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, μετά τις φονικές εκρήξεις που ισοπέδωσαν τη μισή πόλη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η κατάσταση στο Λίβανο, ο σημαντικός...
11 Αυγούστου, 2020 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2020 - 8:45

Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Ρώσος Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Ρώσος Πρέσβης

Με τον Ρώσο Πρέσβη στον Λίβανο, Αλεξάντερ Ζασίπκιν συναντήθηκε χθες Δευτέρα 10 Αυγούστου ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών του Μακαριώτατου με ξένους διπλωμάτες στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, μετά τις φονικές εκρήξεις που ισοπέδωσαν τη μισή πόλη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η κατάσταση στο Λίβανο, ο σημαντικός ρόλος της Ρωσίας στην περιοχή, αλλά και οι σχέσεις τόσο μεταξύ των δύο χωρών, όσο και μεταξύ των δύο ορθοδόξων Εκκλησιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων