12/03/2020 12/03/2020 Με τους ορθοδόξους υπουργούς της κυβέρνησης του Λιβάνου συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Ο Μακαριώτατος δέχθηκε στην Πατριαρχική Κατοικία την Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Zeina Akar, τον υπουργό Ενέργειας και Υδάτων κ. Raymond Ghajar και τον υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών κ. Michel Najjar. Η συνάντηση αφορούσε την τρέχουσα κατάσταση...
12 Μαρτίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 12:23

Στον Πατρ. Αντιοχείας οι Ορθόδοξοι υπουργοί του Λιβάνου

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Αντιοχείας οι Ορθόδοξοι υπουργοί του Λιβάνου

Με τους ορθοδόξους υπουργούς της κυβέρνησης του Λιβάνου συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.
Ο Μακαριώτατος δέχθηκε στην Πατριαρχική Κατοικία την Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Zeina Akar, τον υπουργό Ενέργειας και Υδάτων κ. Raymond Ghajar και τον υπουργό Δημοσίων Έργων και Μεταφορών κ. Michel Najjar.

Η συνάντηση αφορούσε την τρέχουσα κατάσταση και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προσπάθειες της κυβέρνησης θα ευοδωθούν και θα ξεπεραστεί η οικονομική κρίση.
Από την πλευρά τους, οι υπουργοί εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον ιστορικό ρόλο της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αντιοχείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων