16/11/2021 16/11/2021 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Συρία, κ. Νικόλαο Πρωτονοτάριο, είχε σήμερα ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στη Δαμασκό. Αρχικά ο Μακαριώτατος καλοσόρισε τον κ. Πρωτονοτάριο για την επίσκεψή του με την οποία επιβεβαιώνεται η στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ Συριακού και Ελληνικού λαού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 14:28

Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Έλληνας Πρέσβης στη Συρία

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Έλληνας Πρέσβης στη Συρία

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Συρία, κ. Νικόλαο Πρωτονοτάριο, είχε σήμερα ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στη Δαμασκό.

Αρχικά ο Μακαριώτατος καλοσόρισε τον κ. Πρωτονοτάριο για την επίσκεψή του με την οποία επιβεβαιώνεται η στενή σχέση που υπάρχει μεταξύ Συριακού και Ελληνικού λαού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας καθώς και ζητήματα που απασχολούν την ταλαιπωρημένη συριακή κοινωνία καθώς και οι διώξεις που υφίστανται οι χριστιανοί στη Μέση Ανατολή.

Από τη πλευρά του ο Έλληνας διπλωμάτης ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας για την θερμή υποδοχή και τον γόνιμο διάλογο τον οποίο είχαν.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Εφραίμ και ο π. Γρηγόριος Χουρί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων