07/09/2022 07/09/2022 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και πάσης Βορείου Αμερικής κ. Ιωσήφ είχε χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στο Μπαλαμάντ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά από στοχοποίηση του Ιεράρχη της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας η οποία δημιούργησε αναταραχή στο ποίμνιο της τοπικής εκκλησίας στην Αμερική. Μάλιστα, την Κυριακή με δήλωσή του ο Πατριάρχης...
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 9:22

Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Μητροπολίτης Νέας Υόρκης Ιωσήφ

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Μητροπολίτης Νέας Υόρκης Ιωσήφ

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Υόρκης και πάσης Βορείου Αμερικής κ. Ιωσήφ είχε χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στο Μπαλαμάντ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά από στοχοποίηση του Ιεράρχη της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας η οποία δημιούργησε αναταραχή στο ποίμνιο της τοπικής εκκλησίας στην Αμερική. Μάλιστα, την Κυριακή με δήλωσή του ο Πατριάρχης Αντιοχείας είχε καλέσει κλήρο και λαό να παραμείνουν ενωμένοι στον Επίσκοπό τους.

Η συνάντηση όπως αναφέρει το Πατριαρχείο Αντιοχείας ήταν μια πρώτη ευκαιρία να ακούσει ο Μακαριώτατος τη θέση του Μητροπολίτη κ. Ιωσήφ για το ζήτημα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας θα έχει και νέα συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο προκειμένου να καθορίσουν τα μέτρα τα οποία θα λάβουν από κοινού για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων