23/09/2022 23/09/2022 Η έδρα του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Δαμασκό ήταν ένας από τους πρώτους σταθμούς επίσκεψης του νέου Πρέσβη της Ουγγαρίας στη Συρία, Κσάμπα Τσίμπερε. Τον νέο διπλωμάτη υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του ζητώντας παράλληλα και τρόπους συνεργασίας έτσι ώστε να συνεχιστεί η επικοινωνία των δύο πλευρών....
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 9:27

Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο νέος Πρέσβης της Ουγγαρίας στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο νέος Πρέσβης της Ουγγαρίας στη Δαμασκό

Η έδρα του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Δαμασκό ήταν ένας από τους πρώτους σταθμούς επίσκεψης του νέου Πρέσβη της Ουγγαρίας στη Συρία, Κσάμπα Τσίμπερε.

Τον νέο διπλωμάτη υποδέχθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του ζητώντας παράλληλα και τρόπους συνεργασίας έτσι ώστε να συνεχιστεί η επικοινωνία των δύο πλευρών.

Από την  πλευρά του ο Πρέσβης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή ενώ αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις των δύο χωρών ζητώντας αυτές να διατηρηθούν και να ενισχυθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας.

Στη συνάντηση παρέστη ο Αρχμανδρίτης π. Μελέτιος Σχατάχι, Διευθυντής του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων