12/08/2021 12/08/2021 Συνάντηση με τον νέο Πρέσβη της Σερβίας στην Συρία Ράντοβαν Στογιάνοβιτς είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021. Ο Σέρβος διπλωμάτης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Αντιοχείας στον Πατριαρχικό Οίκο στην Δαμασκό. Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού...
12 Αυγούστου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2021 - 20:18

Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο νέος Πρέσβης της Σερβίας στην Συρία

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο νέος Πρέσβης της Σερβίας στην Συρία

Συνάντηση με τον νέο Πρέσβη της Σερβίας στην Συρία Ράντοβαν Στογιάνοβιτς είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021.

Ο Σέρβος διπλωμάτης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Αντιοχείας στον Πατριαρχικό Οίκο στην Δαμασκό. Κατά την διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Μακαριώτατος εξέφρασε ευχές στον κ. Στογιάνοβιτς για επιτυχημένο έργο στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων