02/03/2021 02/03/2021 Με τον πρέσβη της Ρωσίας στον Λίβανο, Αλεξάντερ Ρουντάκοφ, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στην ιερά μονή του Μπαλαμάντ με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα καίρια ζητήματα που απασχολούν τη κοινωνία του Λιβάνου το τελευταίο διάστημα. Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν και στις παραδοσιακές σχέσεις που συνδέουν τη Ρωσία...
02 Μαρτίου, 2021 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2021 - 18:35

Στο επίκεντρο η κατάσταση στον Λίβανο

Διαδώστε:
Στο επίκεντρο η κατάσταση στον Λίβανο

Με τον πρέσβη της Ρωσίας στον Λίβανο, Αλεξάντερ Ρουντάκοφ, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα στην ιερά μονή του Μπαλαμάντ με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στα καίρια ζητήματα που απασχολούν τη κοινωνία του Λιβάνου το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν και στις παραδοσιακές σχέσεις που συνδέουν τη Ρωσία και την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αντιόχειας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πατριαρχείου αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ρώσου διπλωμάτη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων