24/10/2022 24/10/2022 Την ευχή του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη έσπευσε να λάβει ο νέος Πρέσβης της Συρίας στη Ρωσία, Δρ. Μπασάρ Αλ Τζαάφρι, λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Μόσχα.  Ο νέος επικεφαλής της Συριακής διπλωματίας στη Ρωσία αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες τα νέα του καθήκοντα και επισκέφθηκε τον Προκαθήμενο της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας με...
24 Οκτωβρίου, 2022 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2022 - 9:48

Στον Πατριάρχη Ιωάννη ο νέος Πρέσβης της Συρίας στη Μόσχα

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Ιωάννη ο νέος Πρέσβης της Συρίας στη Μόσχα

Την ευχή του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη έσπευσε να λάβει ο νέος Πρέσβης της Συρίας στη Ρωσία, Δρ. Μπασάρ Αλ Τζαάφρι, λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Μόσχα. 

Ο νέος επικεφαλής της Συριακής διπλωματίας στη Ρωσία αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες τα νέα του καθήκοντα και επισκέφθηκε τον Προκαθήμενο της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας με τον οποίο συζήτησε για τρέχοντα θέματα καθώς και για τη σχέση μεταξύ των δύο λαών.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κ. Αλ Τζαάφρι ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαν με τον κ.κ. Ιωάννη από την πλευρά του να εύχεται καλή επιτυχία στην αποστολή του Σύριου διπλωμάτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων