05/07/2021 05/07/2021 Σε σύντομη δήλωσή του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πατριάρχης Αντιοχείας έκανε για μια ακόμη φορά έκκληση για επίλυση του θέματος στο Λίβανο. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης σημείωσε την αναγκαιότητα διαμόρφωσης κυβέρνησης στη χώρα. “Καλούμε για άλλη μια φορά όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό το ζήτημα, αξιωματούχους και πολιτικούς, να ξεπεράσουν τα προσωπικά...
05 Ιουλίου, 2021 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2021 - 8:52

Σχηματισμό κυβέρνησης στο Λίβανο ζητά ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Σχηματισμό κυβέρνησης στο Λίβανο ζητά ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Σε σύντομη δήλωσή του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Πατριάρχης Αντιοχείας έκανε για μια ακόμη φορά έκκληση για επίλυση του θέματος στο Λίβανο. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης σημείωσε την αναγκαιότητα διαμόρφωσης κυβέρνησης στη χώρα.

“Καλούμε για άλλη μια φορά όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό το ζήτημα, αξιωματούχους και πολιτικούς, να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα ώστε να έχουμε έναν γνώμονα: Τον Λίβανο και το λαό του Λιβάνου. Ως εκ τούτου, υπάρχει η αναγκαιότητα να διαμορφωθεί το συντομότερο δυνατόν η κυβέρνηση. Είναι απαραίτητο διαφορετικά που οδηγούμαστε; Ελπίζουμε ότι όλοι θα αφυπνιστούν και θα εστιάσουν την προσοχή τους, θα επιστρέψουν στη συνείδησή τους. Ελπίζουμε ότι θα σχηματιστεί το συντομότερο η κυβέρνηση για να λειτουργήσει το κράτος”.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων