19/03/2024 19/03/2024 Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον Αντιπρόεδρο της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας και τον λαό της Βουλγαρίας εξέφρασε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχη κυρού Νεοφύτου.   “Τα θερμά συλλυπητήρια και εκ μέρους των μελών της Εκκλησίας της Αντιοχείας για τον θάνατο του Μητροπολίτη Σόφιας και πάσης Βουλγαρίας Νεοφύτου. Λάβαμε...
19 Μαρτίου, 2024 - 12:24
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024 - 12:27

Συλλυπητήριο μήνυμα Πατριαρχείου Αντιοχείας για την εκδημία του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα Πατριαρχείου Αντιοχείας για την εκδημία του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον Αντιπρόεδρο της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας και τον λαό της Βουλγαρίας εξέφρασε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχη κυρού Νεοφύτου.  

“Τα θερμά συλλυπητήρια και εκ μέρους των μελών της Εκκλησίας της Αντιοχείας για τον θάνατο του Μητροπολίτη Σόφιας και πάσης Βουλγαρίας Νεοφύτου. Λάβαμε την επιστολή που μας έστειλε ο Μητροπολίτης Ιωάννης, επικεφαλής της Βουλγαρικής Εκκλησίας…. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τα εγκάρδια συναισθήματά μας στην εξοχότητα σας και στους άλλους αρχιερείς, τον κλήρο και τα τέκνα της Βουλγαρικής Εκκλησίας και προσευχόμαστε στον Κύριο Θεό να αναπαυθεί στην ουράνια Βασιλεία του”, αναφέρεται στο μήνυμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων