18/12/2023 18/12/2023 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον πρίγκιπα του Κουβέιτ, Σεΐχη Μεσάλ αλ Αχμάντ αλ Τζαμπέρ αλ Σαμπάχ για την απώλεια του σεΐχη Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ, ο οποίος απεβίωσε στις 16 Δεκεμβρίου σε ηλικία 86 ετών. Ως μεγάλη απώλεια για το Κουβέιτ χαρακτήρισε ο Μακαριώτατος τον θάνατο του σεΐχη Ναουάφ αλ...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 19:28

Συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Αντιοχείας προς τον Πρίγκιπα του Κουβέιτ Σεΐχη Μεσάλ

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Αντιοχείας προς τον Πρίγκιπα του Κουβέιτ Σεΐχη Μεσάλ

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον πρίγκιπα του Κουβέιτ, Σεΐχη Μεσάλ αλ Αχμάντ αλ Τζαμπέρ αλ Σαμπάχ για την απώλεια του σεΐχη Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ, ο οποίος απεβίωσε στις 16 Δεκεμβρίου σε ηλικία 86 ετών.

Ως μεγάλη απώλεια για το Κουβέιτ χαρακτήρισε ο Μακαριώτατος τον θάνατο του σεΐχη Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ

«Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε εσάς προσωπικά, στην οικογένεια του και σε όλο τον λαό του Κουβέιτ. Στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και προσευχόμαστε για εσάς επ’ ευκαιρία της διαδοχής σας του Εμιράτου μετά από αυτόν, ώστε ο Παντοδύναμος Κύριος σας δίνει σοφία και δύναμη για να συνεχίσετε αυτό που ξεκίνησε ο προκάτοχός σας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων