10/02/2023 10/02/2023 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι΄ και του εξέφρασε την συμπαράσταση της Ελλάδας για τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τις περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της βόρειας Συρίας, οι οποίες υπάγονται εκκλησιαστικώς στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου. Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε ότι η Ελλάδα στηρίζει...
10 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 16:10

Συμπαράσταση Σακελλαροπούλου στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Συμπαράσταση Σακελλαροπούλου στον Πατριάρχη Αντιοχείας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι΄ και του εξέφρασε την συμπαράσταση της Ελλάδας για τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τις περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της βόρειας Συρίας, οι οποίες υπάγονται εκκλησιαστικώς στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε ότι η Ελλάδα στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τους δοκιμαζόμενους από τον σεισμό συνανθρώπους μας.

Από πλευράς του, ο Πατριάρχης Αντιοχείας ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αλληλεγγύη και την ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων