27/01/2022 27/01/2022 Εθιμοτυπικές επισκέψεις διπλωματών δέχθηκε σήμερα στην έδρα του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Δαμασκό ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης. Ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Σερβίας στη Συρία, Ράντοβαν Στογιάνοβιτς, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν οι δύο λαοί. Νωρίτερα, ο Προκαθήμενος της εν Αντοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας δέχθηκε τον...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 14:38

Συναντήσεις με Διπλωμάτες είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Συναντήσεις με Διπλωμάτες είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Εθιμοτυπικές επισκέψεις διπλωματών δέχθηκε σήμερα στην έδρα του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Δαμασκό ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης.

Ο Μακαριώτατος είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Σερβίας στη Συρία, Ράντοβαν Στογιάνοβιτς, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν οι δύο λαοί.

Νωρίτερα, ο Προκαθήμενος της εν Αντοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας δέχθηκε τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Δαμασκό, κ. Νικόλαο Πρωτονοτάριος, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος . 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων