19/06/2021 19/06/2021 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχτηκε στη Δαμασκό τον Πρόεδρο της οργάνωσης που στόχο έχει την προστασία των Χριστιανών στη Συρία “SOS Chrétiens d’Orient (SOS Christians of orient)” κ. Benjamin Blanchard μαζί με μια αντιπροσωπεία του οργανισμού με την παρουσία του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αντιοχείας, Επισκόπου Σελευκείας κ. Εφραίμ. Κατά τη συνάντηση...
19 Ιουνίου, 2021 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2021 - 9:57

Συνάντηση για την προστασία των Χριστιανών στη Συρία

Διαδώστε:
Συνάντηση για την προστασία των Χριστιανών στη Συρία

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχτηκε στη Δαμασκό τον Πρόεδρο της οργάνωσης που στόχο έχει την προστασία των Χριστιανών στη Συρία “SOS Chrétiens d’Orient (SOS Christians of orient)” κ. Benjamin Blanchard μαζί με μια αντιπροσωπεία του οργανισμού με την παρουσία του Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Αντιοχείας, Επισκόπου Σελευκείας κ. Εφραίμ.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά η συνεργασία του οργανισμού και του Πατριαρχείου για την επικράτεια της Συρίας και την προστασία των Χριστιανών και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί το Πατριαρχείο να συνεργαστεί με τον οργανισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων