12/06/2021 12/06/2021 Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κα. Anne Grillo υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Η πρέσβειρα ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή ενώ του εξέφρασε την χαρά της για αυτή την επίσκεψη. Ο Πατριάρχης συζήτησε μαζί με την Γαλλίδα Αξιωματούχο την γενική κατάσταση της περιοχής του Πατριαρχείου αλλά και την σημασία που έχει διαδραματίσει η...
12 Ιουνίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2021 - 11:58

Συνάντηση για τον Λίβανο στο Πατριαρχείο Αντιοχείας

Διαδώστε:
Συνάντηση για τον Λίβανο στο Πατριαρχείο Αντιοχείας

Την Πρέσβειρα της Γαλλίας κα. Anne Grillo υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Η πρέσβειρα ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή ενώ του εξέφρασε την χαρά της για αυτή την επίσκεψη.

Ο Πατριάρχης συζήτησε μαζί με την Γαλλίδα Αξιωματούχο την γενική κατάσταση της περιοχής του Πατριαρχείου αλλά και την σημασία που έχει διαδραματίσει η Γαλλία στη διάρκεια της ιστορίας  καθώς και στον σπουδαίο ρόλο που έχει αυτή την περίοδο.

Συγκεκριμένα στάθηκαν στην ανησυχία για το Λίβανο και την τωρινή του κατάσταση ενώ ο Μακαριώτατος επέμεινε στην Πρέσβειρα ότι πρέπει να βρεθεί μια γρήγορη λύση που θα διασφαλίζει μια ποιοτική ζωή για τους ανθρώπους της χώρας στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον σημείωσε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν βοήθησε σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Λίβανο.

Η Γαλλίδα αξιωματούχος κα. Grillo σημείωσε ότι η Γαλλία ήταν και θα είναι στο πλάι του Λιβανικού λαού τον οποίο υποστηρίζει και αγαπάει σε όλα τα επίπεδα ενώ τόνισε στον Μακαριώτατο ότι η Γαλλία θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει το Λίβανο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων