07/06/2022 07/06/2022 Παρουσία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννου πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής του Αγίου Γεωργίου Ιερατική Σύναξη των κληρικών της περιοχής Δαμασκού.  Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού ο Μακαριώτατος μίλησε στους κληρικούς. Μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία της σύναξης και της αδελφικής συνάντησης που σκοπό έχει το πνευματικό όφελος του κάθε ιερέα...
07 Ιουνίου, 2022 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2022 - 10:06

Συνάντηση με τους ιερείς της Δαμασκού είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Συνάντηση με τους ιερείς της Δαμασκού είχε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Παρουσία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννου πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής του Αγίου Γεωργίου Ιερατική Σύναξη των κληρικών της περιοχής Δαμασκού. 

Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού ο Μακαριώτατος μίλησε στους κληρικούς. Μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία της σύναξης και της αδελφικής συνάντησης που σκοπό έχει το πνευματικό όφελος του κάθε ιερέα ξεχωριστά και για όλους τους ιερείς της κοινότητας.

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης αναφέρθηκε στα ποιμαντικά ζητήματα των ενοριών, αναφέρθηκε στον τρόπο διαχείρισης των δυσκολιών. Παράλληλα έγινε διάλογος και ανταλλαγή  εμπειριών, ανησυχιών και φιλοδοξιών για την συνέχιση της ιερατικής διακονίας σε μια χώρα η οποία δοκιμάζεται σκληρά από τον πόλεμο τα τελευταία χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων