19/08/2020 19/08/2020 Συνάντηση με τους συντονιστές των κυρίων τμημάτων της Δαμασκού αλλά και τους συντονιστές του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Πατριαρχείου Αντιοχείας είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης την Τρίτη 18 Αυγούστου στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου.  Πριν τη συνάντηση τελέστηκε από τον Μακαριώτατο Τρισάγιο εις μνήμην του Αρχιμανδρίτη Alexi Chehadeh, ο οποίος...
19 Αυγούστου, 2020 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 16:24

Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με το Τμήμα Οικουμενικών Σχέσεων

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με το Τμήμα Οικουμενικών Σχέσεων

Συνάντηση με τους συντονιστές των κυρίων τμημάτων της Δαμασκού αλλά και τους συντονιστές του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Πατριαρχείου Αντιοχείας είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης την Τρίτη 18 Αυγούστου στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. 

Πριν τη συνάντηση τελέστηκε από τον Μακαριώτατο Τρισάγιο εις μνήμην του Αρχιμανδρίτη Alexi Chehadeh, ο οποίος ήταν Διευθυντής του Τμήματος Οικουμενικών Σχέσεων και Ανάπτυξης ενώ συμμετείχαν όλοι οι συντονιστές καθώς και ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Αρσένιος Ντάχνταλ.

Μετά από το Τρισάγιο όλοι οι παρευρισκόμενοι παρευρέθηκαν σε αίθουσα της Ιεράς Μονής όπου μίλησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας ευχαριστώντας όλους για τα συλλυπητήρια για την ψυχή του Αρχιμανδρίτη ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους σχετικά με τη βασική αποστολή του Τμήματος: να καταπραΰνει τις πληγές του πόνου και να σκουπίσει τα δάκρυα του πένθους.

Ο διάκονος π. Μελέτιος που είναι ο σημερινός διευθυντής του Τμήματος, είχε μια συνάντηση με όλους τους συντονιστές, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της τρέχουσας κατάστασης στο Τμήμα.

Διαβάστε ακόμα – Ακόμη ένα «θύμα» της φονικής έκρηξης ζητά ενίσχυση.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση και το Τρισάγιο: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων