06/07/2023 07/07/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρο (του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων) και τη συνοδεία του στην Πατριαρχική Κατοικία στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές εξέφρασαν προβληματισμούς και ιδέες σχετικά με ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Παράλληλα τονίστηκε η σημασία της λήψης...
06 Ιουλίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2023 - 1:46

Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως στο Μπαλαμάντ

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως στο Μπαλαμάντ

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως κ. Χριστοφόρο (του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων) και τη συνοδεία του στην Πατριαρχική Κατοικία στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές εξέφρασαν προβληματισμούς και ιδέες σχετικά με ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Παράλληλα τονίστηκε η σημασία της λήψης κοινής δράσης για τη διάδοση της διδασκαλίας της Εκκλησίας, τη διαποίμανση του ποιμνίου εν μέσω των δυσκόλων συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Αντώνιος, ο Επίσκοπος Λαρίσσης κ. Μωϋσής, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Μπαλαμάντ «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Καλίλ και ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Εκκλησιών Μέσης Ανατολής Δρ. Μισέλ Αμπς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων