04/05/2022 05/05/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο 10ος υποδέχθηκε σήμερα, 4 Μαΐου, στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό, τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα, πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας και απεσταλμένο του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, επικεφαλής ρωσικής εκκλησιαστικής αντιπροσωπείας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας καθώς και...
04 Μαΐου, 2022 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 19:56

Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας – Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Αντιοχείας – Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο 10ος υποδέχθηκε σήμερα, 4 Μαΐου, στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό, τον Μητροπολίτη Ιλαρίωνα, πρόεδρο του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας και απεσταλμένο του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, επικεφαλής ρωσικής εκκλησιαστικής αντιπροσωπείας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας καθώς και διάφορα θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τους δεσμούς μεταξύ των δύο Εκκλησιών. Στη συνάντηση εθίγη επίσης η γενική κατάσταση στην περιοχή, ιδιαίτερα στη Συρία και το Λίβανο, οι ανησυχίες των παιδιών και στις δύο χώρες και τα συνολικά επίκαιρα και σημαντικά ζητήματα.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων