21/04/2019 21/04/2019 Συναυλία με τη συμμετοχή χορωδιών από επτά διαφορετικές χώρες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη πρωτεύουσα του Λιβάνου. Η συναυλία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής του όρους Λιβάνου. Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών καθώς στην αίθουσα χωρητικότητας 850 θέσεων παραβρέθηκαν πάνω από 1.000 θεατές. Οι υπεύθυνοι ζήτησαν συγγνώμη σε...
21 Απριλίου, 2019 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2019 - 16:13

Συναυλία με τη συμμετοχή επτά χωρών στη Βηρυτό

Διαδώστε:
Συναυλία με τη συμμετοχή επτά χωρών στη Βηρυτό

Συναυλία με τη συμμετοχή χορωδιών από επτά διαφορετικές χώρες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη πρωτεύουσα του Λιβάνου. Η συναυλία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής του όρους Λιβάνου. Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών καθώς στην αίθουσα χωρητικότητας 850 θέσεων παραβρέθηκαν πάνω από 1.000 θεατές. Οι υπεύθυνοι ζήτησαν συγγνώμη σε όσους δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο χώρο που έλαβε χώρα η συναυλία και παρέμειναν στον προαύλιο χώρο, παρακολουθώντας την από γιγαντοοθόνες. Την συναυλία χαιρέτισε ο Μητροπολίτης Βύβλου και Βοτρύων κ. Σιλουανός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ενότητα της Εκκλησίας και στο γεγονός ότι “αυτή η ενότητα εκφράστηκε σήμερα από τη συναυλία που έγινε στη Βηρυτό με τη συμμετοχή επτά μουσικών συνόλων από διαφορετικές χώρες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων