20/08/2019 20/08/2019 Σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και να προσελκύσει περισσότερους νέους ανθρώπους στους κόλπους της Εκκλησίας, η Μητρόπολη Νέα Υόρκης και Βορείου Αμερικής του Πατριαρχείου της Αντιοχείας διοργανώνει στις 19 Οκτωβρίου ένα in line συνέδριο σχετικά με την κατηχητική δραστηριότητα της Εκκλησίας στο ψηφιακό περιβάλλον. Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα...
20 Αυγούστου, 2019 - 9:12

Συνέδριο για την κατήχηση στο ψηφιακό περιβάλλον

Διαδώστε:
Συνέδριο για την κατήχηση στο ψηφιακό περιβάλλον

Σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και να προσελκύσει περισσότερους νέους ανθρώπους στους κόλπους της Εκκλησίας, η Μητρόπολη Νέα Υόρκης και Βορείου Αμερικής του Πατριαρχείου της Αντιοχείας διοργανώνει στις 19 Οκτωβρίου ένα in line συνέδριο σχετικά με την κατηχητική δραστηριότητα της Εκκλησίας στο ψηφιακό περιβάλλον.

Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα σχετικά με τους ιστοτόπους, το blogging, το Instagram, το Facebook, αλλά και τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων