13/03/2023 13/03/2023 Ο Επίσκοπος εν Λιβάνω κ. Κωνσταντίνος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στη Σεντνάγια της Συρίας και στο τέλος τελέστηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων των αδικοχαμένων από τον καταστροφικό σεισμό 5,7 Ρίχτερ. Ο Θεοφιλέστατος προσευχήθηκε με όλους τους ιερείς υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των αθώων θυμάτων του μοιραίου σεισμού της...
13 Μαρτίου, 2023 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 14:26

Συρία: Αυτοψία στις σεισμόπληκτες περιοχές και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των αδικοχαμένων

Διαδώστε:
Συρία: Αυτοψία στις σεισμόπληκτες περιοχές και Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των αδικοχαμένων

Ο Επίσκοπος εν Λιβάνω κ. Κωνσταντίνος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στη Σεντνάγια της Συρίας και στο τέλος τελέστηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όλων των αδικοχαμένων από τον καταστροφικό σεισμό 5,7 Ρίχτερ.

Ο Θεοφιλέστατος προσευχήθηκε με όλους τους ιερείς υπέρ ανάπαυσης των ψυχών των αθώων θυμάτων του μοιραίου σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου.

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος συνέχισε την ποιμαντική του περιοδεία επισκεπτόμενος τις οικογένειες της σεισμόπληκτης Συρίας, συνοδευόμενος από ιερείς και προέδρους συλλόγων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων