08/11/2020 08/11/2020 Τις αντιπροσωπείες από τη Ναζαρέτ και το χωριό Habanmar υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αλ – Χαμίρα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020. Ο Πατριάρχης με τον Μητροπολίτη Αρκαδίας κ. Βασίλειο και τον Επίσκοπο Αρεθούσης κ. Ηλία συνάντησαν τις αντιπροσωπείες μαζί με τους ιερείς των δύο πόλεως και συζήτησαν...
08 Νοεμβρίου, 2020 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 12:15

Θα προσφέρει στους πληγέντες το Πατριαρχείο Αντιοχείας

Διαδώστε:
Θα προσφέρει στους πληγέντες το Πατριαρχείο Αντιοχείας

Τις αντιπροσωπείες από τη Ναζαρέτ και το χωριό Habanmar υποδέχτηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αλ – Χαμίρα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020. Ο Πατριάρχης με τον Μητροπολίτη Αρκαδίας κ. Βασίλειο και τον Επίσκοπο Αρεθούσης κ. Ηλία συνάντησαν τις αντιπροσωπείες μαζί με τους ιερείς των δύο πόλεως και συζήτησαν για τα προβλήματα των εκάστοτε περιοχών.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις καταστροφές που επηρέασαν τον βιοπορισμό των ανθρώπων και ο Μακαριώτατος υποσχέθηκε ότι άμεσα το Πατριαρχείο θα προσφέρει τη βοήθειά του στους πληγέντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων