05/06/2019 05/06/2019 Την Ιερά Μονή του Μπαλαμάντ στην περιοχή του Ταρτούς επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Τον κ.κ. Ειρηναίο συνόδευε ο ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πατριάρχης της Σερβίας αναφέρθηκε στη δοκιμασία του Συριακού λαού όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις λεηλασίες που έχουν γίνει όλα...
05 Ιουνίου, 2019 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 - 18:00

Τη Μονή Μπαλαμάντ επισκέφθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Τη Μονή Μπαλαμάντ επισκέφθηκε ο Πατρ. Σερβίας

Την Ιερά Μονή του Μπαλαμάντ στην περιοχή του Ταρτούς επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος. Τον κ.κ. Ειρηναίο συνόδευε ο ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πατριάρχης της Σερβίας αναφέρθηκε στη δοκιμασία του Συριακού λαού όλα αυτά τα χρόνια.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις λεηλασίες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια σε χριστιανικούς ναούς και σε ιστορικές Ιερές Μονές, τονίζοντας ότι η Σερβία δεν έχει μείνει αμέτοχη μπροστά σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Ακολούθησαν ακόμη δύο επισκέψεις. Μια στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου στη κοιλάδα Αλ Ναντάρα και άλλη μια στην πόλη Εν Αλ Αγιούζ.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων