12/02/2022 12/02/2022 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, απεσταλμένο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στην Πατριαρχική κατοικία στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022. του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος απηύθυνε στον Μακαριώτατο πρόσκληση συμμετοχής σε...
12 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2022 - 20:02

Τι είπαν ο Πατριάρχης Αντιοχείας και ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος

Διαδώστε:
Τι είπαν ο Πατριάρχης Αντιοχείας και ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, απεσταλμένο του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, είχε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στην Πατριαρχική κατοικία στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022.

  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πατριαρχείου Αντιοχείας, ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος απηύθυνε στον Μακαριώτατο πρόσκληση συμμετοχής σε συνάντηση των Προκαθημένων των τεσσάρων Πρεσβυγενών Πατριαρχείων στην Κωνσταντινούπολη πριν την Μεγάλη Εβδομάδα για να συζητηθούν θέματα που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στους στενούς και ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο με το Πατριαρχείο Αντιοχείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων