25/08/2020 25/08/2020 Επιστολή προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες για την αμέριστη στήριξη που παρείχε από τη πρώτη στιγμή στο πόνο και την οδύνη των κατοίκων και του ποιμνίου της Βηρυτού ύστερα από τη φονική έκρηξη της 4ης Αυγούστου. Μεταξύ άλλων...
25 Αυγούστου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2020 - 21:17

Το “ευχαριστώ” του Πατριάρχη Αντιοχείας στο Μητρ. Λαρίσης

Διαδώστε:
Το “ευχαριστώ” του Πατριάρχη Αντιοχείας στο Μητρ. Λαρίσης

Επιστολή προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες για την αμέριστη στήριξη που παρείχε από τη πρώτη στιγμή στο πόνο και την οδύνη των κατοίκων και του ποιμνίου της Βηρυτού ύστερα από τη φονική έκρηξη της 4ης Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος αναφέρει πως μετέφερε τόσο στον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία, όσο και στο ποίμνιο της πόλης τα ειλικρινή συλλειπητήρια και την αδελφική αλληλεγγύη που εξέφρασε ο Μητροπολίτης κ.κ. Ιερώνυμος.

Αναλυτικά η Επιστολή του Πατριάρχη Αντιοχείας:

 

 

Η Επιστολή που είχε αποστείλει ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος 

Συντρίμμια που άφησε πίσω της η φονική έκρηξη στη Βηρυτό  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων