26/05/2022 26/05/2022 Στο Σουλτανάτο του Ομάν βρίσκεται από χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στο πλαίσιο ποιμαντικής επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην αραβική αυτή χώρα.  Ο Μακαριώτατος συνοδεύεται από Ιεράρχες του Πατριαρχείου Αντιοχείας ενώ στο αεροδρόμιο της Μουσκάτ, πρωτεύουσας του Σουλτανάτου, τον υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Βαγδάτης και Κουβέιτ κ. Γαττάς και τον Πρέσβη της Συρίας...
26 Μαΐου, 2022 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 9:02

Το Σουλτανάτο του Ομάν επισκέπτεται ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Το Σουλτανάτο του Ομάν επισκέπτεται ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Στο Σουλτανάτο του Ομάν βρίσκεται από χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στο πλαίσιο ποιμαντικής επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην αραβική αυτή χώρα. 

Ο Μακαριώτατος συνοδεύεται από Ιεράρχες του Πατριαρχείου Αντιοχείας ενώ στο αεροδρόμιο της Μουσκάτ, πρωτεύουσας του Σουλτανάτου, τον υποδέχθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Βαγδάτης και Κουβέιτ κ. Γαττάς και τον Πρέσβη της Συρίας στο Σουλτανάτο του Ομάν.

Κατά την υποδοχή ο Μακαριώτατος τόνισε ότι “Το Σουλτανάτο του Ομάν είναι μια χώρα ανεκτική, στην οποία όλοι ζουν με αγάπη, αρμονία, όπου ένας άνθρωπος νιώθει σαν στο σπίτι του και ανάμεσα στην οικογένειά του”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων