24/11/2020 24/11/2020 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου μετά τη Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε την Κυριακή στον Καθεδρικό Ναό στη Δαμασκό.  Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης Σερβίας εκοιμήθη την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι την...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 19:03

Τρισάγιο για τον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας στη Δαμασκό

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Πατριάρχη Σερβίας κυρού Ειρηναίου μετά τη Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε την Κυριακή στον Καθεδρικό Ναό στη Δαμασκό. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης Σερβίας εκοιμήθη την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας διάβασε το μήνυμα που έστειλε στην Ιερά Σύνοδο των Επισκόπων της Σερβίας για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για τον μακαριστό Πατριάρχη με τον οποίο είχαν συναντηθεί τόσο στο Πατριαρχείο Αντιοχείας όσο και στη Σερβία όταν και ο Πατριάρχης Σερβίας τον προσκάλεσε να κάτσει στον Πατριαρχικό Θρόνο στο Κοσσυφοπέδιο.

Δείτε το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Αντιοχείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων