25/04/2020 25/04/2020 Διαδοχικές επισκέψεις από δύο Υπουργούς της Κυβέρνησης του Λιβάνου δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας, το διήμερο 23-24 Απριλίου 2020. Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Την Πέμπτη 23 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε τον Υπουργό Εσωτερικών Μοχάμεντ Φάχμι, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχές του για το Πάσχα προς τον...
25 Απριλίου, 2020 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2020 - 16:52

Yπουργοί του Λιβάνου στον Μητροπολίτη Βηρυτού

Διαδώστε:
Yπουργοί του Λιβάνου στον Μητροπολίτη Βηρυτού

Διαδοχικές επισκέψεις από δύο Υπουργούς της Κυβέρνησης του Λιβάνου δέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας, το διήμερο 23-24 Απριλίου 2020.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Την Πέμπτη 23 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε τον Υπουργό Εσωτερικών Μοχάμεντ Φάχμι, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχές του για το Πάσχα προς τον Σεβασμιώτατο. Στην συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από φλέγοντα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την περίοδο αυτή τον Λίβανο.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου, τον Σεβασμιώτατο επισκέφτηκε o Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών κ. Μισέλ Ναζάρ, ο οποίος και αυτός από την πλευρά του, εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για το Πάσχα στον Σεβασμιώτατο. Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν τα θέματα της πανδημίας και της δημόσιας υγείας, καθώς και η τρέχουσα κατάσταση στην χώρα σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Ναζάρ σε δηλώσεις του, εξέφρασε μεταξύ άλλων, την ευχή ο Σεβασμιωτατος να συνεχίζει να προσεύχεται πάντα για το καλό της χώρας.

 

Συνάντηση Σεβ. Μητροπολίτου Βηρυτού κ. Ηλία – Υπουργού Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Λιβάνου κ. Μισέλ Ναζάρ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων