31/12/2018 31/12/2018 Μήνυμα για την έλευση του νέου έτους εξέδωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σόφια και πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος αναφέρει στο μήνυμα του: ” δόξα τω Θεώ εισερχόμαστε στο νέο έτος με νέα ελπίδα για την πρόοδο και την ενίσχυση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και αγαπητή Πατρίδα, την ειρήνη και τη χάρη μας σε...
31 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2018 - 15:15

“Εισερχόμαστε στο νέο έτος με την ελπίδα ενίσχυσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας”

Διαδώστε:
“Εισερχόμαστε στο νέο έτος με την ελπίδα ενίσχυσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας”

Μήνυμα για την έλευση του νέου έτους εξέδωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σόφια και πάσης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος αναφέρει στο μήνυμα του: ” δόξα τω Θεώ εισερχόμαστε στο νέο έτος με νέα ελπίδα για την πρόοδο και την ενίσχυση της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και αγαπητή Πατρίδα, την ειρήνη και τη χάρη μας σε κάθε βουλγαρικό χριστιανικό σπίτι και κάθε χριστιανική ψυχή. Ελπίζω ότι, σύμφωνα με τα λόγια του αποστόλου, «δεν απογοητεύει, γιατί η αγάπη του Θεού χύνεται μέσα στις καρδιές μας διαμέσου του Αγίου Πνεύματος που μας δόθηκε» (Ρωμ. 5: 5). Και η σωτηρία μας είναι με την ελπίδα της «αιώνιας ζωής που ο Θεός υποσχέθηκε στον αιώνιο χρόνο για πάντα» (Τιτ.1: 2). Οπλισμένοι με αυτή την ελπίδα και την πίστη στον Ιησού Χριστό και φιλάνθρωπη πρόνοια του Θεού, και το νέο έτος θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας ότι ο Κύριος ο Θεός έδωκεν, έτσι ώστε η Εκκλησία και η χώρα μας να προχωρήσουμε προς την ειρήνη και τη χάρη βασιζόμενοι πάντα στο Θεό και αναζητώντας το άγιο θέλημά Του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων