25/12/2018 25/12/2018 “Η εκκλησιαστική παράδοση είναι πλούσια σε ύμνους που αποκαλύπτουν την αιώνια, αδιάκοπη και σωτηρία αλήθεια. Μια αλήθεια που για περισσότερα από 2000 χρόνια έχει φωτίσει το νόημα και το σκοπό της θαυμαστικής και σωτηριακής πράξης της ενσάρκωσης του Θεού” αναφέρει μεταξύ άλλων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Πατριάρχης Βουλγαρίας. κ.κ. Νεόφυτος και προσθέτει ότι η...
25 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2018 - 21:30

Πατριάρχης Βουλγαρίας: Είμαστε τέκνα του Φωτός

Διαδώστε:
Πατριάρχης Βουλγαρίας: Είμαστε τέκνα του Φωτός

“Η εκκλησιαστική παράδοση είναι πλούσια σε ύμνους που αποκαλύπτουν την αιώνια, αδιάκοπη και σωτηρία αλήθεια. Μια αλήθεια που για περισσότερα από 2000 χρόνια έχει φωτίσει το νόημα και το σκοπό της θαυμαστικής και σωτηριακής πράξης της ενσάρκωσης του Θεού” αναφέρει μεταξύ άλλων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Πατριάρχης Βουλγαρίας. κ.κ. Νεόφυτος και προσθέτει ότι η γέννηση του Χριστού είναι ένα μυστήριο που ανανεώνει την ανθρώπινη φύση.

“Περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια έχουν περάσει από τη Γέννηση του Χριστού, και η Εκκλησία μας θυμίζει ότι ως πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να είμαστε τέκνα του φωτός και τέκνα της ημέρας” αναφέρει μεταξύ άλλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων