03/01/2019 03/01/2019 Την συμπαράσταση του προς τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο για τα θύματα από την  κατάρρευση του κτιρίου στη Ρωσία, εξέφρασε με επιστολή του ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Στις πρώτες μέρες του Νέου Έτους, όταν τα μάτια μας γεμάτα με ελπίδα για το καλύτερο, στρέφονται προς το προσεχές έτος, οι καρδιές και...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2019 - 19:21

Συμπαράσταση στο Ρωσικό λαό εκφράζει ο Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Συμπαράσταση στο Ρωσικό λαό εκφράζει ο Πατρ. Βουλγαρίας

Την συμπαράσταση του προς τον Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο για τα θύματα από την  κατάρρευση του κτιρίου στη Ρωσία, εξέφρασε με επιστολή του ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Στις πρώτες μέρες του Νέου Έτους, όταν τα μάτια μας γεμάτα με ελπίδα για το καλύτερο, στρέφονται προς το προσεχές έτος, οι καρδιές και οι ψυχές μας σκοτείνιασαν από το τραγικό περιστατικό με την κατάρρευση κτιρίου κατοικιών στην πόλη του Magnitogorsk, στη Ρωσία. Η θλίψη μας είναι τεράστια λόγω του αριθμού των ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν. Αυτές τις ημέρες που ο αδελφικός λαός της Ρωσίας περιμένει την εορτή της Γεννήσεως του Χριστού με ενθουσιασμό, δεχτείτε τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια για όσους έχασαν τη ζωή τους στο σοβαρό ατύχημα. Προσευχόμαστε ένθερμα στο Σωτήρα μας, Κύριο Ιησού Χριστό, για να δώσει τη συγχώρεση των αμαρτιών όλων των θυμάτων, και να τους κάνει κληρονόμους της Βασιλείας του Θεού. Ας ανακουφίσει ο Θεός τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας, δίνοντάς τους τη δύναμη να ξεπεράσουν τη θλίψη της μεγάλης απώλειας. Προσευχόμαστε στον Θεό για την υγεία και την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών και των πληγέντων. Αιώνια να είναι η μνήμη εκείνων που πέθαναν στην τραγωδία στην πόλη του Magnitogorsk”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων