27/01/2019 27/01/2019 Στις 25 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τίμησε την μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, ενός εκ των τριών θεολόγων που θεωρούνται βάσιμοι  «πυλώνες της Ορθοδοξίας». Όχι μόνο επειδή κατανόησαν βαθύτατα της θεολογική επιστήμη βαθιά, αλλά διότι με σαφήνεια και ακρίβεια διατύπωσαν τις θεολογικές έννοιες και τα δόγματα. Αυτή την ημέρα ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 14:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2019 - 13:49

10 χρόνια λειτουργίας του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σόφια

Διαδώστε:
10 χρόνια λειτουργίας του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σόφια
Στις 25 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τίμησε την μνήμη του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, ενός εκ των τριών θεολόγων που θεωρούνται βάσιμοι  «πυλώνες της Ορθοδοξίας». Όχι μόνο επειδή κατανόησαν βαθύτατα της θεολογική επιστήμη βαθιά, αλλά διότι με σαφήνεια και ακρίβεια διατύπωσαν τις θεολογικές έννοιες και τα δόγματα. Αυτή την ημέρα ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην περιοχή του Λέφσκι στην Σόφια εόρτασε με πανηγτρική Θεία Λειτουργία τα δέκα χρόνια λειτουργίας του. Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Belogradchik κ. Πολύκαρπος. Ο ναό ήταν κατάμεστος από πλήθος κόσμου και προσκυνητές από την ευρύτερη περιοχή της Σόφιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων