04/09/2019 04/09/2019 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ.κ. Νεοφύτου τελέσθηκε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ο αγιασμό της Στρατιωτικής Ακαδημίας “Georgi Stoykov Rakovski” στη Σόφια. Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ, κ. Πολύκαρπος βοηθός του Πατριάρχη κ.κ. Νεοφύτου, τέλεσε τον αγιασμό της Ακαδημίας, μεταφέροντας παράλληλα της ευχές του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Βουλγαρίας: “Ο θεός να σας ευλογεί και να...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:13

Αγιασμός στην Στρατιωτική Ακαδημία Σόφιας

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Στρατιωτική Ακαδημία Σόφιας

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ.κ. Νεοφύτου τελέσθηκε την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ο αγιασμό της Στρατιωτικής Ακαδημίας “Georgi Stoykov Rakovski” στη Σόφια.

Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ, κ. Πολύκαρπος βοηθός του Πατριάρχη κ.κ. Νεοφύτου, τέλεσε τον αγιασμό της Ακαδημίας, μεταφέροντας παράλληλα της ευχές του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Βουλγαρίας: “Ο θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει ό,τι χρειάζεστε για να αναπτυχθείτε και να επιτύχετε και η Βουλγαρία να είναι περήφανη για εσάς” τόνισε ο κ. Πολύκαρπος.
Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019/2020, η Στρατιωτική Ακαδημία υποδέχθηκε 357 φοιτητές. Από αυτούς, οι 259 θα εκπαιδευτούν στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Οργάνωση και διαχείριση στρατιωτικών σχηματισμών σε επιχειρησιακό επίπεδο»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων