22/05/2024 22/05/2024 Με την ευλογία του Μητροπολίτη Βράτσης κ. Γρηγορίου, Αντιπροέδρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Βουλγαρίας, και Τοποτηρητή της Μητρόπολης Σόφιας, ο Επίσκοπος Yelbazhd κ. Ισαάκ τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο χωριό Κραϊνίτσι,της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, την ημέρα που η Εκκλησία τίμησε την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης....
22 Μαΐου, 2024 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 15:25

Αγιασμός του ανακαινισμένου Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου στη νοτιοδυτική Βουλγαρία (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αγιασμός του ανακαινισμένου Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου στη νοτιοδυτική Βουλγαρία (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Βράτσης κ. Γρηγορίου, Αντιπροέδρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Βουλγαρίας, και Τοποτηρητή της Μητρόπολης Σόφιας, ο Επίσκοπος Yelbazhd κ. Ισαάκ τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στο χωριό Κραϊνίτσι,της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας, την ημέρα που η Εκκλησία τίμησε την μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Μετά την Ακολουθία του Αγιασμού, ο Επίσκοπος κ. Ισαάκ τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Στο κήρυγμά του μίλησε για το έργο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, για τον ζήλο και την αγάπη τους προς τον Θεό.

Ακόμη συνεχάρη τον προϊστάμενο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του ναού για το έργο τους και μετέφερε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ. Γρηγορίου.

Обновление на храм „Възнесение Господне“, с. Крайници, общ. Дупница - 21.05.2024 г.

 

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων