07/05/2019 07/05/2019 Την μνήμη του Αγίου Γεωργίου τίμησε χθες 6 Μαΐου, η Εκκλησία της Βουλγαρίας. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Βουλγαρίας ετέλεσε τη θεία λειτουργία στον Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι Στην λειτουργία συμμετείχε επίσης ο Πατριάρχης Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτος....
07 Μαΐου, 2019 - 8:24

Άγιος Γεώργιος: Ο προστάτης του στρατού της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Άγιος Γεώργιος: Ο προστάτης του στρατού της Βουλγαρίας

Την μνήμη του Αγίου Γεωργίου τίμησε χθες 6 Μαΐου, η Εκκλησία της Βουλγαρίας. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.
Ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Βουλγαρίας ετέλεσε τη θεία λειτουργία στον Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι
Στην λειτουργία συμμετείχε επίσης ο Πατριάρχης Βουλγαρίας, κ.κ. Νεόφυτος.

Στην λειτουργία παρέστησαν αντιπροσωπευτικά τμήματα όλων των σωμάτων του στρατού, ο ανώτατος διοικητής, ο υπουργός Άμυνας, ο Βασιλιάς Συμέων και πολλοί άλλοι, βουλευτές, στρατιωτικοί και διπλωμάτες από το εξωτερικό.

Μετά τη λειτουργία, ο Επίσκοπος Μελενίκου αγίασε τις σημαίες, αλλά και τα μέλη των στρατού. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στρατιωτική παρέλαση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων