07/07/2020 07/07/2020 Στις 12 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Τριχερούσας», ένα θαυματουργό αντίγραφο της οποίας σώζεται στην Ιερά Μονή της Τροίας (Троянски манастир). Έτσι, στις 11 Ιουλίου (Σάββατο) από τις 20:00, στον καθεδρικό ναό της «Κοίμησης της Θεοτόκου» θα τελεστεί ολονύκτια αγρυπνία. «Προσκαλούμε τους πιστούς Χριστιανούς, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία,...
07 Ιουλίου, 2020 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 11:22

Αγρυπνία για την Παναγία την «Τριχερούσα» στην Ιερά Μονή Τροίας

Διαδώστε:
Αγρυπνία για την Παναγία την «Τριχερούσα» στην Ιερά Μονή Τροίας

Στις 12 Ιουλίου, η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Τριχερούσας», ένα θαυματουργό αντίγραφο της οποίας σώζεται στην Ιερά Μονή της Τροίας (Троянски манастир). Έτσι, στις 11 Ιουλίου (Σάββατο) από τις 20:00, στον καθεδρικό ναό της «Κοίμησης της Θεοτόκου» θα τελεστεί ολονύκτια αγρυπνία.

«Προσκαλούμε τους πιστούς Χριστιανούς, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία, να αγρυπνήσουν μαζί μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τιμήσουμε εν ενί στόματι και μία καρδία τη Μητέρα του Θεού, με την θαυματουργή της εικόνα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων