13/04/2022 13/04/2022 H Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αποφάσισε φέτος να μην πραγματοποιήσει το καθιερωμένο ταξίδι του Μεγάλου Σαββάτου στην Ιερά Πόλη της Ιερουσαλήμ για την παραλαβή και μεταφορά του Αγίου Φωτός, αναλογιζόμενη τις δυσμενείς συνθήκες που υπάρχουν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, το Άγιο Φως, που φυλάσσεται από πέρυσι, μπορεί να παραληφθεί από...
13 Απριλίου, 2022 - 18:27
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 19:23

Ακυρώνεται το ταξίδι παραλαβής του Αγίου Φωτός από το Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Ακυρώνεται το ταξίδι παραλαβής του Αγίου Φωτός από το Πατριαρχείο Βουλγαρίας

H Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αποφάσισε φέτος να μην πραγματοποιήσει το καθιερωμένο ταξίδι του Μεγάλου Σαββάτου στην Ιερά Πόλη της Ιερουσαλήμ για την παραλαβή και μεταφορά του Αγίου Φωτός, αναλογιζόμενη τις δυσμενείς συνθήκες που υπάρχουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, το Άγιο Φως, που φυλάσσεται από πέρυσι, μπορεί να παραληφθεί από το Συνοδικό Παρεκκλήσι του Αγίου Τσάρου Μπορίς-Μιχαήλ μετά τις 14.00 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (23 Απριλίου).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων