20/04/2019 20/04/2019 Ένας νέος ναός προς τιμήν ενός από τους πιο αγαπημένους αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας χτίζεται στην Βουλγαρία. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωάννης Βάρνας  έθεσε το θεμέλιο λίθο της εκκλησίας του Αγίου Λουκά της Συμφερόπολης στο Ντόμπριτς της βορειοανατολικής Βουλγαρίας. Ο Άγιος Λουκάς, άγιος ιεράρχης και ομολογής του 20ού αιώνα υπό το ρωσικό κομμουνιστικό καθεστώς, γνωστός και...
20 Απριλίου, 2019 - 9:27

Ανέγερση νέου Ναού του Αγίου Λουκά στη Βουλγαρία

Διαδώστε:
Ανέγερση νέου Ναού του Αγίου Λουκά στη Βουλγαρία
Ένας νέος ναός προς τιμήν ενός από τους πιο αγαπημένους αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας χτίζεται στην Βουλγαρία. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωάννης Βάρνας  έθεσε το θεμέλιο λίθο της εκκλησίας του Αγίου Λουκά της Συμφερόπολης στο Ντόμπριτς της βορειοανατολικής Βουλγαρίας.
Ο Άγιος Λουκάς, άγιος ιεράρχης και ομολογής του 20ού αιώνα υπό το ρωσικό κομμουνιστικό καθεστώς, γνωστός και ως ο “ευλογημένος χειρούργος”, απολαμβάνει ευρείας λατρείας σε όλη την Ορθόδοξη Εκκλησία και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, όπου έχει κάνει πολλά θαύματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων