05/06/2019 05/06/2019 Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί περαιτέρω η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας και των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης, το Συνοδικό Τμήμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης του Πατριαρχείου του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα : “Εκκλησία, πίστη, ΜΜΕ και κοινωνία”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά φέτος από τις 7-9 Ιουνίου. Όπως αναφέρεται...
05 Ιουνίου, 2019 - 9:04

“Άνοιγμα” του Πατρ. Βουλγαρίας προς τα ΜΜΕ

Διαδώστε:
“Άνοιγμα” του Πατρ. Βουλγαρίας προς τα ΜΜΕ

Σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί περαιτέρω η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας και των Μέσων μαζικής Ενημέρωσης, το Συνοδικό Τμήμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης του Πατριαρχείου του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα : “Εκκλησία, πίστη, ΜΜΕ και κοινωνία”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για πρώτη χρονιά φέτος από τις 7-9 Ιουνίου.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, ένας βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να επιτευχθεί αυτή η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ της Εκκλησίας και των μέσων ενημέρωσης προς όφελος της βουλγαρικής κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων