10/06/2019 10/06/2019 Σεμινάριο για τους δημοσιογράφους, προκειμένου να τους διευκολύνει στο έργο τους στο εκκλησιαστικό ρεπορτάζ διοργάνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λόβετς, του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, κ. Γαβριήλ. Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν επίσης η δημιουργία ενός μηχανισμού για την καλύτερη συνεργασία της Εκκλησίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το Πατριαρχείο της Βουλγαρίας έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών...
10 Ιουνίου, 2019 - 8:15

“Άνοιγμα” του Πατρ. Βουλγαρίας στα ΜΜΕ

Διαδώστε:
“Άνοιγμα” του Πατρ. Βουλγαρίας στα ΜΜΕ

Σεμινάριο για τους δημοσιογράφους, προκειμένου να τους διευκολύνει στο έργο τους στο εκκλησιαστικό ρεπορτάζ διοργάνωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λόβετς, του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας, κ. Γαβριήλ.
Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν επίσης η δημιουργία ενός μηχανισμού για την καλύτερη συνεργασία της Εκκλησίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Το Πατριαρχείο της Βουλγαρίας έχει ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τους εκπροσώπους της ενημέρωσης προκειμένου να τους ενημερώσει για την κατάσταση στην Εκκλησία, αλλά και για να ανοίξει τους διαύλους επικοινωνίας της Ορθοδοξίας με την κοινωνία.
Μέχρι στιγμής, υπάρχει μεγάλη αναπόκριση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων