23/06/2022 23/06/2022 Δέηση για την υγεία οδηγών και περιπατητών (όλων των εν κινήσει στους δρόμους) και υπέρ προστασίας από τα τροχαία ατυχήματα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον καθεδρικό ναό της Αγίας Μαρίνας στο Πλόβντιφ (Φιλιππούπολη), όπως ανέφερε το BNR. Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν η αστυνομία, η περιφερειακή διοίκηση και ο δήμος του Πλόβντιφ. Παρέστησαν ο περιφερειάρχης Γιορντάν Ιβάνοφ,...
23 Ιουνίου, 2022 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 16:32

Δέηση κατά των τροχαίων ατυχημάτων θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη

Διαδώστε:
Δέηση κατά των τροχαίων ατυχημάτων θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππούπολη

Δέηση για την υγεία οδηγών και περιπατητών (όλων των εν κινήσει στους δρόμους) και υπέρ προστασίας από τα τροχαία ατυχήματα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον καθεδρικό ναό της Αγίας Μαρίνας στο Πλόβντιφ (Φιλιππούπολη), όπως ανέφερε το BNR.

Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν η αστυνομία, η περιφερειακή διοίκηση και ο δήμος του Πλόβντιφ. Παρέστησαν ο περιφερειάρχης Γιορντάν Ιβάνοφ, ο δήμαρχος Ζντράφκο Ντιμίτροφ, ο αντιδήμαρχος μεταφορών Τόντορ Χόνοφ, ο διευθυντής της αστυνομίας του Πλόβντιφ και πολλοί ακόμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων