19/12/2020 19/12/2020 Συνεχίζει τις φιλανθρωπικές δράσεις του το Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα μετά από πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη κ.κ. Νεοφύτου εθελοντές μαζί με το Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου οργάνωσαν επισκέψεις κληρικών στα νοσοκομεία που νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό αλλά και σε ασθενείς που βρίσκονται κατ’ οίκον.  Οι κληρικού θα επισκεφτούν θαλάμους σε νοσοκομεία της Σόφιας με ασθενείς ώστε...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 10:17

Δίπλα στους ασθενείς με κορωνοϊό το Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Δίπλα στους ασθενείς με κορωνοϊό το Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Συνεχίζει τις φιλανθρωπικές δράσεις του το Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Συγκεκριμένα μετά από πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη κ.κ. Νεοφύτου εθελοντές μαζί με το Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου οργάνωσαν επισκέψεις κληρικών στα νοσοκομεία που νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό αλλά και σε ασθενείς που βρίσκονται κατ’ οίκον. 

Οι κληρικού θα επισκεφτούν θαλάμους σε νοσοκομεία της Σόφιας με ασθενείς ώστε να τους Ευλογήσουν και να τους αγιάσουν ενώ θα διανείμουν τόσο στους ασθενείς όσο και στους γιατρούς Εικόνες με την σκηνή της Γεννήσεως του Χριστού. Η δράση θα γίνει  τις ημέρες 20-23 Δεκεμβρίου και 5-7 Ιανουαρίου ενώ οι ασθενείς θα έχουν την ευκαιρία να δεχτούν ένα λόγο παρηγοριάς από τους κληρικούς και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φιλανθρωπική πρωτοβουλία του Πατριαρχείου Βουλγαρίας. Τον Νοέμβριο, την Ημέρα της Χριστιανικής Οικογένειας (21 Νοεμβρίου), για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των γιατρών στον καθημερινό αγώνα τους για να σώσουν ζωές, περισσότεροι από είκοσι ιερείς δώρισαν αίμα στη Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων