23/05/2020 23/05/2020 Στις 24 Μαΐου (Κυριακή του Τυφλού, 6η Κυριακή μετά το Πάσχα) στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό της Σόφιας, που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Αλέξανδρο Νιέφσκι, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Θεοφιλέστατο βοηθό Επίσκοπο Μελενίκου Γεράσιμο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου. Την δοξολογία με την ευκαιρία της Ημέρας της βουλγαρικής εκπαίδευσης και πολιτισμού καθώς και της...
23 Μαΐου, 2020 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2020 - 15:13

ΣΟΦΙΑ: Τιμούν την «Ημέρα βουλγαρικής εκπαίδευσης»

Διαδώστε:
ΣΟΦΙΑ: Τιμούν την «Ημέρα βουλγαρικής εκπαίδευσης»

Στις 24 Μαΐου (Κυριακή του Τυφλού, 6η Κυριακή μετά το Πάσχα) στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό της Σόφιας, που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Αλέξανδρο Νιέφσκι, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Θεοφιλέστατο βοηθό Επίσκοπο Μελενίκου Γεράσιμο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

Την δοξολογία με την ευκαιρία της Ημέρας της βουλγαρικής εκπαίδευσης και πολιτισμού καθώς και της σλαβικής γραφής, που συνδέεται απόλυτα με τους Αγίους Φωτιστές των Σλάβων, Κύριλλο και Μεθόδιο, θα τελέσει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Η Θεία Λειτουργία θα αρχίσει στις 9:30 π.μ., ενώ η Δοξολογία θα τελεστεί στις 11.00.

Η προσευχή θα μεταδοθεί ζωντανά στον επίσημο ιστότοπο της βουλγάρικης Ιεράς Συνόδου στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων