26/04/2022 26/04/2022 Αναστάσιμες ευχές αντάλλαξε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος με τα μέλη της αυλής της Μητρόπολης Σόφιας τα οποία αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του στο ποιμαντικό και διοικητικό έργο. Αμέσως μετά τον Εσπερινό της Αγάπης ο οποίος τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Σόφιας ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, ο...
26 Απριλίου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2022 - 12:36

Ειρήνη και ενότητα ευχήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Ειρήνη και ενότητα ευχήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Αναστάσιμες ευχές αντάλλαξε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος με τα μέλη της αυλής της Μητρόπολης Σόφιας τα οποία αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του στο ποιμαντικό και διοικητικό έργο.

Αμέσως μετά τον Εσπερινό της Αγάπης ο οποίος τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Σόφιας ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, ο Επίσκοπος Μπελογκταντσίκ κ. Πολύκαρπος, Βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη κ.κ. Νεοφύτου, ο Επίσκοπος Μπράνιτσας Παχώμιος και κληρικοί μετέβησαν στην έδρα της Μητρόπολης και αντάλλαξαν το Χριστός Ανέστη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα ενώ στη συνέχεια ο Προκαθήμενος της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας ενθάρρυνε όλους τους παριστάμενους να ενισχύσουν την αδελφική αγάπη, την ειρήνη και την ενότητα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση εξέφρασαν την αγάπη, την αφοσίωση και τον σεβασμό τους προς τον Μακαριώτατο κ.κ. Νεόφυτο, έτη πολλά και δύναμη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων