29/09/2019 29/09/2019 Λατρευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στον Καθεδρικό Ναό της Σόφιας αφιερωμένες στον Άγιο Ιωάννη τον Κουκουζέλη που τιμάται από την Εκκλησία μας την 1η Οκτωβρίου. Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολυκάρπου. Τους ύμνους απέδωσε όμιλος ιεροψαλτών από ενορίες της Σόφιας. Ακολούθως με την παρουσία του Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου πραγματοποιήθηκε...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2019 - 17:23

Εκδηλώσεις για τον Αγ. Ιωάννη τον Κουκουζέλη στη Σόφια

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για τον Αγ. Ιωάννη τον Κουκουζέλη στη Σόφια

Λατρευτικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στον Καθεδρικό Ναό της Σόφιας αφιερωμένες στον Άγιο Ιωάννη τον Κουκουζέλη που τιμάται από την Εκκλησία μας την 1η Οκτωβρίου.

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μπελογκραντσίκ κ. Πολυκάρπου. Τους ύμνους απέδωσε όμιλος ιεροψαλτών από ενορίες της Σόφιας.

Ακολούθως με την παρουσία του Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο υμνολογικό έργο του Αγίου Ιωάννου, στην οποία συμμετείχαν χορωδίες από τη Σόφια.

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους και τους συντελεστές για την όμορφη αυτή εκδήλωση και στο τέλος προσέφερε ευλογίες σε όλους τους συντελεστές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων