08/06/2019 08/06/2019 Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες του εκπαιδευτικού σεμιναρίου σχετικά με τα ζητήματα της πίστης και της Εκκλησίας και πως αυτά προβάλλονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στην Ιερά Μονή Τρόϊαν. Χαιρετισμό στο σεμινάριο απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Το χαιρετισμό του Πατριάρχη ανέγνωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ. “η αλληλεπίδραση...
08 Ιουνίου, 2019 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2019 - 20:38

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για δημοσιογράφους στη Μονή Τρόϊαν

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για δημοσιογράφους στη Μονή Τρόϊαν

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες του εκπαιδευτικού σεμιναρίου σχετικά με τα ζητήματα της πίστης και της Εκκλησίας και πως αυτά προβάλλονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στην Ιερά Μονή Τρόϊαν.

Χαιρετισμό στο σεμινάριο απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Το χαιρετισμό του Πατριάρχη ανέγνωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ. “η αλληλεπίδραση και η καλή σχέση που έχουμε με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας οδήγησε στη λήψη της απόφασης να συνεργαστούμε και στο επίπεδο της ανταλλαγής απόψεων. Πιστεύουμε ότι τα οφέλη από τη συνεργασία μας αυτή θα είναι μεγάλα για τις δύο πλευρές” τονίζει μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων