25/06/2021 25/06/2021 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος έλαβε το εξιτήριό του από το Νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε και επέστρεψε στην Πατριαρχική Κατοικία στην Βουλγαρική πρωτεύουσα. Ο Πατριάρχης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου είναι υγιής και ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα και την προσοχή που επέδειξαν ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα και τους πιστούς για τις προσευχές...
25 Ιουνίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2021 - 17:18

Εξιτήριο έλαβε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Εξιτήριο έλαβε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος έλαβε το εξιτήριό του από το Νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε και επέστρεψε στην Πατριαρχική Κατοικία στην Βουλγαρική πρωτεύουσα.

Ο Πατριάρχης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου είναι υγιής και ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα και την προσοχή που επέδειξαν ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα και τους πιστούς για τις προσευχές του.

Επιπλέον η ανακοίνωση καταλήγει ότι ο Προκαθήμενος της Βουλγαρικής Εκκλησίας προσεύχεται για όλους τους πιστούς στην Πατρίδα και στο εξωτερικό και εύχεται για όλους ευημερία και μακροζωία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων