25/06/2019 25/06/2019 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, τιμήθηκε το Γενέθλιον του Τιμίου Προδρόμου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Σόφια. Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Ο Θεοφιλέστατος κατά τη διάρκεια του κηρύγματος αναφέρθηκε στον βίο και τα χαρίσματα του Τιμίου Προδρόμου τονίζοντας ότι: “Ο Άγιος Ιωάννης...
25 Ιουνίου, 2019 - 9:48

“Επίκεντρο της ζωής μας να είναι η δόξα του Θεού”

Διαδώστε:
“Επίκεντρο της ζωής μας να είναι η δόξα του Θεού”

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, τιμήθηκε το Γενέθλιον του Τιμίου Προδρόμου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Σόφια.

Της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Ο Θεοφιλέστατος κατά τη διάρκεια του κηρύγματος αναφέρθηκε στον βίο και τα χαρίσματα του Τιμίου Προδρόμου τονίζοντας ότι: “Ο Άγιος Ιωάννης αποτελεί τον προάγγελο του ερχομού του Κυρίου Ιησού Χριστού. Είναι από τους μεγαλύτερους προφήτες και βάπτισε τον Ιησού Χριστό στον Ιορδάνη ποταμού, όπου έγινε η εμφάνιση της Αγίας Τριάδος. Αλλά στη σύγχρονη εποχή πως μπορούμε να μιμηθούμε τον θαυμαστό βίο του Αγίου; Το μεγαλύτερο πρότυπο του Αγίου Ιωάννου ήταν οι ευσεβής γονείς του. Έτσι και εγώ προτρέπω τους νέους γονείς να δώσουν τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια στα παιδιά τους, έτσι ώστε επίκεντρο της ζωής τους να είναι η δόξα του Θεού”.

Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτογραφίες 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων