09/12/2019 10/12/2019 Με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Σωτήρ Τσατσαρώφ συναντήθηκε ο σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινής συνεργασίας, με τον κ. Τσατσαρώφ να αναφέρει την ανάγκη δημιουργίας χώρων λατρείας και παρεκκλησίων σε θεσμικούς φορείς, όπως αυτό συνέβαινε πριν την επιβολή του...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2019 - 13:05

Επίσκεψη ανώτατου δικαστικού στον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη ανώτατου δικαστικού στον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Με τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Σωτήρ Τσατσαρώφ συναντήθηκε ο σήμερα ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινής συνεργασίας, με τον κ. Τσατσαρώφ να αναφέρει την ανάγκη δημιουργίας χώρων λατρείας και παρεκκλησίων σε θεσμικούς φορείς, όπως αυτό συνέβαινε πριν την επιβολή του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1945.

“Ο λαός μας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Εκκλησία και σε εσάς προσωπικά Μακαριώτατε, γι’ αυτό να εύχεστε πάντα για τη πρόοδο του λαού” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εισαγγελέας. 

Από τη πλευρά του ο κ.κ. Νεόφυτος ευχαρίστησε τον υψηλόβαθμο δικαστικό λειτουργό για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσε πως θα πράξει τα δέοντα για την υλοποίηση του αιτήματος του για τη δημιουργία παρεκκλησίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων